Hiervoor heb je wel madeleine vormpjes nodig.
Ingrediënten:
100 gr kokosolie
3 eieren van bij de boer
125 gr ongeraffineerde rietsuiker
2 druppels sinaasappel
125 gr spelt bloem of glutenvrij bloem
1 theelepel bakpoeder
- Verwarm de oven op 180°
- Indien nodig vet de madeleines bakvorm in met olie en glutenvrij bloem( mag ook spelt bloem zijn)
- Smelt de kokosolie samen met de suiker in een steelpan.
- Klop de eieren tot een luchtig en schuimig geheel.
- Voeg de gesmolten kokosolie toe en meng goed.
- Voeg de sinaasappel extract toe.
- Meng opnieuw
- Voeg de bloem en bakpoeder toe en meng goed.
- Leg een theelepel van het mengsel in elk madeleine-vorm. (Ze moeten half vol zijn).
- Bak ongeveer 10 minuten of tot ze gerezen en goudbruin zijn.
Reacties
Een reactie posten